Avanpremiera la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”: „Chilotii”

„Chilotii” este o comedie surprinzatoare si atipica despre barbati versus femei, despre conformism versus libertate, despre dorinte infranate si aspiratii mediocre, totul pornind de la un incident misterios provocat de o pereche nastrusnica de… chiloti! Avanpremiera spectacolului va avea loc pe 15 mai, ora 19.00, la sala Savoy a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”.

Distributia:

Louise Maske – Rozana Radu
Theo Maske – Radu Ciobanasu
Franklin Versati – Pavel Barsan
Benjamin Cohen – Axel Moustache
Gertrude Deuter – Andreea Samson / Monica Anastase
Klinglehoff von Hoff – Madalin Mandin

Intr-o societate rigida si conformista, in timpul paradei Regelui printr-un mic orasel din Germania inceputului de secol XX, din cauze inexplicabile, unei tinere sotii respectabile ii cad indispensabilii in vazul tuturor. Consecintele acestui incident sunt transformatoare pentru tanara Louise, incitante pentru cei din jurul ei si incantatoare pentru spectatori.

Spectacolul „Chilotii” de Carl Sternheim este o premiera nationala, si nu doar in sensul obisnuit al expresiei – acest proiect reprezinta inceputul unui nou program al Teatrului „Constantin Tanase”, Atelierul de Creatie pentru Sprijinirea Tinerilor Actori, lansat de domnii directori Alexandru Arsinel si Vasile Muraru. De asemenea, este primul spectacol finantat de o comunitate de persoane generoase, fani si spectatori ai trupei Improvisneyland.

Durata spectacolului este de 100 de minute, fara pauza. Sala este dotata cu aer conditionat.

Biletele se pot cumpara de la casieria Teatrului si de la punctul de vanzare BiletFan din statia de metrou Piata Unirii (intrarea dinspre Tribunal), la pretul de 30 de lei. Pentru grupuri mai mari de patru persoane biletele se pot livra la o adresa stabilita de comun acord.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.