Premiera la Teatrul Mic: “Ma mut la… tata?”

Spectacolul “MA MUT LA…TATA?” da startul primului serial din teatrul romanesc, care va avea premiera pe 21 mai, la Teatrul Mic. Echipa care a conceput si pus in scena super comedia “MA MUT LA MAMA”, care a cucerit publicul si s-a jucat ani buni cu casa inchisa propune iubitorilor de teatru o alta provocare.

Protagonistii promit “o experienta la fel de amuzata ca si “episodul” precedent, o poveste sincera, desprinsa din viata unei familii normale si transpusa in lumina reflectoarelor. O poveste cu situatii de un comic imposibil, in care fiecare se regaseste, sau in care isi recunoaste sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.”

Elementul care declanseza actiunea e chiar Mama (Adriana Trandafir). Studenta la aproape 60 de ani, Mama vrea sa guste viata alaturi de noul ei iubit. Situatia da insa peste cap universul baietilor (Andreas Petrescu si Gabriel Fatu), care desi ajunsi la varsta maturitatii, refuza sa ii acorde mamei dreptul la o viata si redevin copii in incercarea de a-l face pe iubitul mamei sa dispara din peisaj. Alaturi de personajele deja cunoscute, interpretate de Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu, distributia se imbogateste cu Adrian Paduraru si Anca Dinicu/ Ioana Ancea. Regia spectacolului este semnata de Gelu Colceag.

Biletele pentru premiera de marti, 21 mai, se gasesc la casa de bilete a Teatrului Mic si pe www.bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.