“Furios si iute 6” are premiera in Romania pe 24 mai

Al saselea film din seria “Furios si iute/Fast&Furious”, regia Justin Lin, intra in cinematografele din Romania pe 24 mai, distribuit de Ro Image. “Familia Fast a fost impreuna, cu unele absente si reveniri, pentru aproape 14 ani. Am facut aceste filme in timp ce ne casatoream, aveam copii si ne dezvoltam vietile personale si profesionale. Am realizat ceva cu totul special, si asta am vrut sa se vada in partea a sasea.” (Neal Moritz, creatorul seriei).

“Furios si iute 6” reia povestea la cateva luni de la jaful din Rio; echipa noastra e imprastiata peste tot pe glob . Dom (Vin Diesel) si Elena traiesc in Insulele Canare, alaturi de proaspetii parinti Brian si Mia, in timp ce noul cuplu Han si Gisele savureaza traiul la Hong Kong. Tej s-a stabilit pe o plaja din Costa Rica, in timp ce Roman, mare amator de distractii, traieste o viata de lux. Milioanele din banca ii ajuta sa traiasca mult mai lejer, dar cu totii sunt niste fugari nevoiti sa se uite mereu peste umar, traind cu teama de a nu fi descoperiti. Regizorul Lin spune: “Mi-a placut ideea de a explora ce ii statisface cu adevarat. Am vrut sa arat ca Dom, Brian si ceilalti au tot ce-si pot permite cu ajutorul banilor, prieteni, familie, dar ca sunt in continuare bantuiti de restrictii si ca au o singura sansa sa-si castige pentru totdeauna linistea sufleteasca.”

Luke Hobbs (Dwayne Johnson), agentul federal care i-a vanat fara mila pe eroii nostri, pentru ca la final sa fie salvat de la moarte de Dom si Brian, este cel care vine acum sa le dea celor pe care ii amenintase subtil ca-i va urmari pentru totdeauna, o veste care le va schimba viata…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.