Good Company lanseaza “Observarea de sine” in prezenta autorului

Good Company l-a invitat in Romania pe Robert Moore, Ph.D. (a.k.a. Red Hawk), pentru a sarbatori impreuna publicarea in Romania a cartii sale “Self Observation/Observarea de sine” si pentru a sustine un seminar de weekend despre practica spirituala straveche a observarii de sine. Lansarea cartii in prezenta autorului va avea loc joi 20 iunie, ora 18.30, la libraria Bastilia din Piata Romana.

Cateodata te intalnesti cu o carte care te lasa atins pana in maduva fiintei tale, o carte care rescrie intr-un fel si ceea ce mai citisesi inainte sa dai de ea. Astfel de carti, dupa ce le termini, incepi sa le recitesti, le porti cu tine, te inspira sa scrii si tu, transforma felul in care vezi si intelegi lucruri importante din viata ta. “Observarea de sine” este o astfel de carte. Autorul prezinta esenta acestei invataturi intr-un mod unic: combinand analiza profunda cu instructiuni practice si cu poezii cu talc.

Primele patru capitole din “Observarea de sine” pot fi citite in biblioteca Good Company.

“De cand m-am alaturat in tinerete grupurilor de studiu al lui Gurdjieff, acum 60 de ani la Paris, am citit multe carti in franceza si engleza pe tema observarii de sine, a constientei de sine si a reamintirii de sine. A fost o surpriza foarte placuta sa descopar in cartea lui Red Hawk idei importante pe care nu le-am gasit in alta parte sau, in orice caz, nu le-am gasit exprimate intr-un mod atat de convingator. Multe dintre cartile pe tema spiritualitatii sunt interesante, dar putine sunt cu adevarat de ajutor. Aceasta carte este intr-adevar una pretioasa.” (Arnaud Desjardins)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *