“Un cuplu ciudat” se joaca in varianta feminina

Godot Cafe-Teatru va invita miercuri 29 mai, de la ora 20.00, la spectacolul “Un cuplu ciudat” de Neil Simon, in varianta feminina. Regia este semnata de Doina Antohi, iar in distributie se regasesc Andreea Gramosteanu, Mirela Zeta, Ioana Barbu, Iulia Brezeanu, Doina Antohi, Andreea Samson, Andrei Mateiu, Catalin Babliuc.

“Un cuplu ciudat, varianta feminina”, a fost scris de Neil Simon la 20 de ani dupa prima versiune, cea masculina. In prima varianta, sase barbati joaca pocher, iar cele doua femei care vin in vizita sunt englezoaice, iar in cea de-a doua, sase femei joaca “Stii si castigi” (“Trivial Pursuit:), iar cei doi barbati sunt spanioli.

Subiectul piesei graviteaza in jurul unui grup de prietene, femei de 30 de ani, care se intalnesc in fiecare seara de vineri sub pretextul jocului de Trivia. Atunci cand una dintre ele trece prin drama destramarii casniciei, toate celelalte ii sunt alaturi, iar una chiar o invita sa locuiasca alaturi de ea pana la solutionarea crizei conjugale. Traiul alaturi de femeia parasita se va dovedi insa imposibil, iar cele doua prietene, acum colege de camera, vor alcatui un cuplu ciudat care nu va reusi sa functioneze nici macar in prezenta a doi barbati sarmanti, intr-o potentiala intalnire amoroasa.

Durata piesei este de o ora si 20 de minute, iar pretul biletului 30 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.