Verona Acoustic Season incepe cu Aylin Cadir & The Lucky Charms

Seria de concerte Verona Acoustic Season debuteaza la Gradina Verona din Bucuresti Joi, 6 iunie, de la ora 19.00. Pe parcursul verii, din doua in doua saptamani, cei mai importanti artisti romani de rock, indie si jazz vor veni in splendida gradina din spatele librariei Carturesti Verona pentru niste concerte deosebite, lejere si cu dichis. Cea care va inaugura concertele de la Gradina Verona va fi Aylin Cadir alaturi de colegii ei din formatia The Lucky Charms.

Aylin si-a lansat recent primul album solo, “Cloud”, un album de jazz modern cu piese compuse special pentru ea de catre Bazooka si Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Morosanu si Ciprenko. Daca ati auzit pana acum single-urile “Cloud” sau “Chemistry” stiti deja ca muzica Aylin & The Lucky Charms se incadreza perfect in atmosfera unei gradini umbroase intr-o seara de vara. Daca nu, puteti sa le ascultati acum si sa va convingeti. In deschidere va canta Simona Radu & Co. Biletul de intrare costa 30 lei.

Verona Acoustic Season va continua pe parcursul lunilor iunie, iulie si august cu noi concerte acustice in Gradina Verona. O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de catre Overground Music si Carturesti cu sprijinul Europa FM.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.