Finntroll canta la toamna pe plaiuri brasovene

Finlandezii de la Finntroll vor ajunge pentru prima data in Brasov, sambata 14 septembrie 2013, in cadrul unui eveniment care face parte din turneul de promovare a celui mai nou album de studio al trupei „Blodsvept”. Albumul cu numarul sase al finlandezilor a fost lansat de casa de discuri Century Media in martie 2013 si a primit nenumarate cuvinte de lauda din partea presei de specialitate.

Cei de la Finntroll vor avea invitata o alta formatie de calibru – Tỳr din Insulele Feroe, o trupa bine cunoscuta publicului roman si Skálmöld din Islanda, o formatie care face parte din noul val de viking/folk metal.

Turneul poarta numele „The Trolls Are Comming”, cele trei trupe strabatand continentul european pe o distanta de aproximativ oluna si jumatate, urmand ca pe 14 septembrie sa porneasca o batalie fonica in Clubul Rockstadt din Brasov.

Biletele la acest eveniment costa intre 60 si 80 de lei si se gasesc dupa cum urmeaza:

60 lei pana pe 23 iunie
70 lei in perioada 24 iunie – 31 august
80 lei in perioada 1 septembrie – 14 septembrie

Biletele se pot achizitiona prin intermediul www.biletoo.ro sau direct de la barul clubului Rockstadt. Pentru detalii privind reteaua magazinelor din tara de unde puteti achizitiona bilete la eveniment, accesati urmatorul link: http://www.biletoo.ro/retea.php

„The Trolls Are Comming” cu Finntroll, Týr si Skálmöld este organizat de Bangyourbrain si Rockstadt.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.