Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs-editia a II-a

Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs isi propune sa faca o selectie atenta a celor mai creativi, originali si talentati designeri de produse unicat. Pentru editia de anul acesta au fost pregatite trei sectiuni creative in trei spatii speciale: bijuterie si accesorii contemporane la Bernschutz & Co. Universitate (in spatele Muzeului Sutu, Str. Ion Nistor 6), design vestimentar & accesorii casual la Attitude Ballet Studio (Str. Emil Balaban, nr. 6) si design de obiect la Acuarela (Str. Polona, nr. 40).

Pe 8 iunie, de la ora 18.00 la ora 02.00, veti petrece in Bernschutz & Co. Universitate, Attitude Ballet Studio si Acuarela la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs alaturi de Wood be nice, Alin Teglas, Lachatterie, Doricica, Ioana Nae, Woodish & multi alti creatori si designeri de produs.

N-au fost uitate nici de activitatile amuzante, dar pline de creativitate. Vor fi proiectate tutoriale filmate de echipa Revistei Atelierul in cei 3 ani de activitate, va fi organizat un Free Shop in care poti sa oferi la schimb accesorii vintage sau handmade, mobilier si obiecte decorative, iar fotografii Atelierul va vor asteapta la Cabina Foto cu aparate Polaroid pentru cea mai rapida developare a imaginilor surprinse.

Printre atelierele chic ale evenimentului se numara prelucrare in lut polimeric cu Ramona Croitoru la Bernschutz & Co. Universitate, atelierul de accesorii textile cu Anca Spiridon de la Creative Arts la Attitude Ballet Studio si bookbinding cu Woodish la Acuarela. De asemenea, sunt invitati Viorica Pintilie, Jimmy Cserkész & Gabriel Balasa sa cante in Acuarela.

Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs este un eveniment anual organizat de Revista Atelierul, prin intermediul Asociatiei Atelierul de Creatie. Editia de anul acesta este organizata cu sprijinul Acuarela, Attitude Ballet Studio, Bernschutz & Co. Universitate si Creative Arts.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.