Pe 15 octombrie bem cel mai bun Martini: Pink Martini

Trupa Pink Martini, fermecatoarea combinatie de musical si world music, revine pentru o noua degustare de calibru la Sala Palatului, pe 15 octombrie, anunta un comunicat Events, organizatorii evenimentului. Cu senzationala Storm Large din nou la ancora si Thomas Lauderdale (pian), fanii se pot astepta la un concert de zile mari, asa cum Pink Martini a avut intotdeauna la Bucuresti.

Sunt cautatorii de nestemate printre piesele ce nu merita uitate. Se inspira din musical-urile romantice ale Hollywoodului anilor 40-’50 si se autointituleaza arheologi muzicali, fiindca sapa prin inregistrari trecute, prafuite si redescopera piese minunate. O orchestra mica de voie buna, Pink Martini a cantat pe aproape toate scenele pamantului, in aproape toate limbile pamantului.

Cel mai bun Martini muzical isi seduce publicul de ani de zile cu “muzica vintage”, asa cum au numit-o criticii si ziaristii din intreaga lume. De la sonoritati clasice la jazz ori ritmuri latino, pana la piese romanesti sau coloane sonore celebre, Pink Martini canta muzica lumii: ”Quizás, Quizás, Quizás”, “Sympathique”, “Donde Estas Yolanda?”, “Una Notte a Napoli”, “Let’s Never Stop Falling In Love” sau “Hang On Little Tomato”.

Si-au facut un obicei din a-si sustine concertele din Romania, nu numai din Capitala, cu casa inchisa. Anul trecut, aflati in Bucuresti tot la invitatia Events, au cantat in premiera in limba romana, in fata unei sali arhipline, coverul piesei “Pana cand nu te iubeam” a Mariei Tanase, culeasa de Anton Pann. “Cant in 14 limbi, dar romana este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o”, le-a spus Storm Large celor peste 4000 de fani prezenti atunci, care au aplaudat-o in picioare.

Pe 15 octombrie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preturile de 240, 200, 170, 140 si 110 lei, in functie de distanta fata de scena. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *