Teatru la gradinita: “Povesti cu umbrele si umbre”

Gradinita Miruna gazduieste in data de 15 iunie a.c., cu incepere de la ora 11.00, spectacolul de teatru “Povesti cu umbrele si umbre”, dedicat tuturor copiilor de 0-5 ani, prescolari sau nu la grupele existente ale gradinitei. Spectacolul este organizat de compania de teatru “Tapusele” si este sustinut de catre Nicoleta Rusu si Voicu Hetel, 2 dintre cei mai apreciati actori ai Teatrului Ion Creanga implicati in programul “Educatia Timpurie. Teatru pentru 0-3 ani.”

Reprezentatia este plina de imaginatie, culoare si mister pentru cei mici si mari, iar povestile minunate sunt spuse prin gesturi, umbre si vorbe bine alese. Desi durata acesteia este de 30 minute, ea se va transforma, intr-un final, intr-o sesiune foto plina de zambetele celor mici.

Taxa de participare se va plati la inceputul atelierului si este de 30 de lei/copil+parinte, iar inscrierea se face pe baza de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie sa contina: numele, prenumele si datele de contact ale parintelui, numele si varsta copilului. Inscrierea se face in ordinea solicitarilor, in limita a 25 de copii, iar confirmarea participarii va veni din partea organizatorilor, in data de 14 iunie a.c., pana la ora 20.00. Fotografiile realizate la finalul atelierelor vor fi trimise parintilor, prin e-mail, in termen de trei zile.

Gradinita Miruna se afla localizata in apropiere de centrul Bucurestiului, la doar 5 min. de Piata Unirii sau Piata Universitatii, in sectorul 2, str. Traian nr. 160, in incinta scolii nr. 85. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.