Crispus si Cobzality fac “Dansul zmeilor” la FITS

Trupa Crispus si Cobzality vor prezenta in Piata Mare din Sibiu “Dansul zmeilor”, un spectacol in care focul si muzica creeaza o lume fantastica, rupta de tutela timpului. Evenimentul va avea loc vineri, 14 iunie, de la ora 22.00, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Astfel, Crispus si Cobzality se alatura celor 2500 de invitati din peste 50 de tari care participa la editia aniversara a Festivalului International de Teatru Sibiu din acest an, reprezentand Romania cu un spectacol in premiera, special conceput pentru festival.

Pornind de la basmele romanesti, trupele Crispus si Cobzality construiesc un univers in care fiintele fantastice coexista. Zmeii, balaurii, Fetii Frumosi impreuna cu Ilene Cosanzene se intalnesc intr-un dans initiatic, care rupe bariera dintre cele doua lumi: cea a basmului si cea a realitatii de zi cu zi. Trecerea se face cu ajutorul muzicii, melodii stravechi, preluate din traditia ancestrala romaneasca, reinterpretate intr-o maniera moderna.

Cu o exeperienta de peste 10 ani in spectacole de strada, trupa Crispus a impresionat inca de la primele aparitii. Asa cum a declarat si Constantin Chiriac, directorul Festivalului International de Teatru Sibiu, Crispus poate reprezenta cu succes Romania la orice festival din lume la sectiunea “teatru de strada”. Pentru Crispus jocul cu focul este o provocare continua, astfel incat spectacolele lor sunt imbogatite permanent cu elemente acrobatice si artistice.

Crispus si Cobzality reinvie traditia romaneasca intr-un spectacol modern si inedit, pe 14 iunie, in Piata Mare, la Festivalul International de Teatru de la Sibiu 2013. Efectele special vor fi asigurate de echipa PyroEvents.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *