The Straits canta in Romania de Ziua Nationala

Formatia The Straits va concerta in Romania de Ziua Nationala, la Sala Palatului, intr-un eveniment organizat de Phoenix Entertainment. Fostii membri ai legendarei trupe Dire Straits vor urca pe scena pe 1 decembrie si vor oferi un spectacol de doua ore, in care fanii muzicii britanicilor vor putea asculta: „Sultans of swings”, „Your latest trick”, „Tunnels of Love” „Money for nothing”, „Brothers in arms” sau „Romeo and Juliet”.

Dire Straits este, fara indoiala, unul dintre cele mai influente si mai cunoscute grupuri muzicale din istorie, avand peste 120 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Activitatea Dire Straits a fost apreciata si la nivel oficial prin patru titluri Grammy si trei Brit Awards.

Dupa o activitate de 15 ani, Dire Straits s-a dezmembrat in 1996, mostenirea lor fiind dusa mai departe de catre trupa The Straits. Aceasta canta exclusiv piese ale celebrilor britanici si raspandeste atmosfera tipica unui concert Dire Straits in intreaga lume.

Componenta The Straits ii numara pe Alan Clark – primul clapar al trupei care a avut o influenta imensa asupra stilului Dire Straits; Chris White – responsabilul cu fascinantul sunet de saxofon din Dire Straits; Steve Ferrone – recunoscut drept unul dintre cei mai buni tobosari, insotiind muzicieni precum Eric Clapton sau Slash; Terrence Reis – un chitarist exceptional al carui stil este similar cu cel al lui Mark Knopfler; Michael Feet – un basist si vocalist foarte apreciat care s-a alaturat si lui David Gilmour sau Art Garfunkel; Jamie Square – un clapar si solist vocal foarte talentat; Adam Phillips – un chitarist foarte bun, concertand alaturi de Lionel Ritchie, Rod Stewart sau Cher.

Biletele sunt disponibile la preturile de 345, 240, 155, 105 si 65, in functie de categorie, prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.