Lansare de carte: „Pe cine nu lasi sa moara…”

Volumul „Pe cine nu lasi sa moara…”, de Anamaria Ionescu, se va lansa joi, 27 iunie 2013, ora 18.30, in Foaierul Salii de Concerte „Mihail Jora” al Societatii Romane de Radiodifuziune. Printre invitati se vor numara: Vasilica Ghita Ene – redactor la Radio Romania Antena Satelor, Adrian Voicu – scriitor si Bogdan Hrib – editor. Cu aceasta carte, publicata la Editura Tritonic, autoarea se afla la cel de al doilea volum al sau de proza scurta.

Redactor la postul Radio Romania Antena Satelor, Anamaria Margareta Ionescu a debutat ca scriitoare in anul 2008 cu nuvela „Calatorie in familie”, publicata la rubrica „Luxul lecturii”, realizata de publicistul Dan Mucenic. A mai publicat in revista literara „Fereastra” si are aparitii literare frecvente in revista „Vatra Veche” din Tg. Mures si in Revista de suspans.

In 2009, Anamaria Ionescu a publicat primul sau volum de proza scurta, „Camera obscura”. In acelasi an s-a numarat printre laureatii concursului de literatura „Agatha Grigorescu Bacovia” din Mizil, premiu primit pentru nuvela „Confesiune”. In prezent, autoarea are in lucru o piesa de teatru si un roman.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.