Colectia de povesti Disney Audiobook se lanseaza la Braila

Editura Litera si Promenada Mall Braila va invita la evenimentul de lansare a Disney Audiobook, o colectie de povesti clasice insotite de CD audio in lectura Stelei Popescu. Lansarea va avea loc duminica, 23 iunie, incepand cu ora 12.00, la Bookstop-ul Litera din Promenada Mall Braila, in prezenta invitatului de onoare, Stela Popescu.

Evenimentul va fi interactiv, copiii sunt asteptati sa se joace, sa participe la concursuri, sa asculte un fragment din minunatele povesti Disney in lectura Stelei Popescu si sa primeasca autografe. Sunt invitati la joc nu doar cei mici, ci si parintii, bunicii, si toti cei care isi doresc sa intre pentru cateva ore in minunata lume a copilariei.

Seria de 24 de povesti clasice Disney cu CD este o colectie senzationala, lansata in premiera in Romania, volumele bazandu-se pe cele mai frumoase si apreciate filme Disney, dar si pe povestile moderne, create de studiourile de animatie Pixar. Copiii pot de acum inainte sa urmareasca ilustratiile superbe in timp ce asculta povestile clasice relatate de vocea inconfundabila a actritei Stela Popescu. Printre povestile din serie se numara Alba-ca-Zapada, Cenusareasa, Cartea Junglei, Regele Leu, Peter Pan, Mica Sirena, 101 Dalmatieni, Alice in Tara Minunilor, Bambi.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.