Atentie, (se canta) ultima editie!

Sambata, 29 iunie, de la ora 14.10, TVR 2 va difuza o editie speciala a emisiunii “Atentie, se canta!”, care va incheia cel de-al 11-lea sezon al singurei emisiuni care promoveaza muzica romaneasca in interpretare live. Cu aceasta ocazie, Horia Moculescu si Alexandra Velniciuc vor fi gazdele unora dintre cei mai valorosi artisti ai momentului: Laurentiu Duta, Nico, Elena Gheorghe, Maria Craciun si altii.

Cu ocazia acestei editii speciale, publicul va asculta interpretari originale ale unor celebre hituri lansate de Tina Turner si Adele. Micuta Maria Craciun, laureata a concursului “Ti lascio una canzone”, difuzat de Rai Uno, va interpreta piesa “Proud Mary”, iar Elena Gheorghe si trupa sa vor aborda “Rolling in the deep”.

“Atentie, se canta!” este o emisiune de divertisment aflata la cel de-al 11-lea sezon si difuzata de TVR 2, in fiecare sambata, de la ora 14:10. Prezentatorii Horia Moculescu si Alexandra Velniciuc isi asuma in cadrul fiecarei editii rolul de promotori si sustinatori ai talentelor muzicale si interpretarilor live. Emisiunea este construita in fiecare editie in jurul unui compozitor renumit. Alaturi de acesta sunt prezenti mai multi artisti care, de-a lungul timpului, i-au interpretat piesele.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.