Aventurile lui Gru si ale Minionilor sai continua: “Despicable Me 2”

Daca nu stiati deja, aflati acum: filmul de animatie “Despicable Me” are si o continuare. Pentru ca sunt convinsa ca vestea va bucura si pentru ca la invitatia RoImage am avut ocazia sa-l vad in avanpremiera pe 3 iulie, la Cinema City Cotroceni, va mai spun ceva: il puteti vedea si voi in cinematografele din Romania incepand cu 5 iulie.

Dupa succesul de boxoffice avut in 2010 cu “Despicable me” (tradus la noi “Sunt un mic ticalos”), care a ajuns al zecelea film de animatie din istoria SUA pentru incasari, Illumination Entertainment s-a gandit sa-si incerce din nou norocul. Astfel, anul acesta a aparut continuarea numita cum altfel decat “Despicable Me 2”. Regizat de aceiasi Pierre Coffin si Chris Renaud, si produs de Christopher Meledandri, filmul prezinta noile aventuri comice ale aceluiasi ex-ticalos Gru si ale savurosilor sai Minioni.

De data aceasta Gru isi vede linistit de viata “de familie” alaturi de cele 3 fetite: Margo, Edith si Agnes. El are o fabrica de jeleuri de care se ocupa alaturi de Dr. Nefario si de Minioni. Insa cum nevoia de a mai savarsi cate o mica ticalosie nu-i da pace, ocazia nu intarzie sa apara. Este cooptat de Anti-Villain League pentru a descoperi un criminal ce ascunde un ser menit sa distruga omenirea. Evident, se da o lupta intre bine si rau, mai bine zis intre Gru, fost ticalos si erou in devenire, si maleficul El Macho, cunoscut si ca Eduardo.

In investigatii Gru este insotit de agenta AVL Lucy Wilde si de Minionii sai, dar si de fetite, care ii dau cate o mana de ajutor fiecare dupa puterile sale. Si pentru ca transformarea din ticalos in erou a lui Gru n-ar avea niciun farmec daca nu s-ar reflecta in ochii unei femei, el se indragosteste de partenera sa Lucy spre bucuria micutei Agnes care isi doreste foarte tare o mamica. Din pacate, planurile lor romantice sunt amenintate de uneltirile diabolice ale lui El Macho, iar Gru risca sa o piarda definitiv pe Lucy.

Personajele insufletite de vocile unor actori precum Steve Carell (Gru), Kristen Wiig (Lucy Wilde), Benjamin Bratt (Eduardo/El Macho) sau Russell Brand (Dr. Nefario) trec prin intamplari spectaculoase sau comice, dupa caz. Fetitele si Minionii dau savoare povestii si o completeaza foarte bine, replicile lor haioase mentinand zambetul pe buzele spectatorilor pe tot parcursul filmului.

Filmul poate fi vizionat si placut atat de adulti, cat si de copii, fiind mai degraba destinat celor din urma ca nivel de umor, in timp ce pentru primii ar fi putut sa contina scene si replici mai consistente si mai amuzante. Dar daca vrei sa va convingeti si sa va faceti o parere, mergeti si voi sa-l vedeti. 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *