Asta-i tineretea noastra!

Godot Cafe-Teatru va invita sambata 20 iulie, de la ora 19.00, la spectacolul “Asta-i tineretea noastra” dupa Kenneth Lonergan, in regia lui Radu Iacoban, cu Paul Ipate, Ioana Blaj, Conrad Mericoffer. Durata spectacolului este de o ora si 20 de minute, iar prețul unui bilet, 30 lei. “E nevoie de foarte mult timp pentru a fi tanar” spune Picasso. E nevoie de o ora si jumatate de ras copios pentru cel care vizioneaza acest spectacol sa simta din nou ca a fost si este inca tanar.

Povestea imaginata de Kenneth Lonergan, care a stat la baza unor productii impresionante pe Broadway si West End, vorbeste despre noaptea maturizarii, despre momentul marcant care face trecerea de la teribilism la intrarea propriu-zisa in viata. Lonergan manevreaza impecabil situatiile dramatice oferind actorilor posibilitatea de a se implica total si spectatorului oportunitatea de a se delecta vizionand aceasta poveste hazlie si emotionanta.

Warren (Paul Ipate) e dat afara din casa tatalui sau si se cazeaza cu forta in garsoniera prietenului sau cel mai bun, Dennis (Conrad Mericoffer). Peripetiile incep cand Dennis afla ca Warren a furat din casa 15000 de dolari.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.