Editura Herald lanseaza „Ferestre catre copiii nostri”

Editura Herald va invita miercuri, 24 iulie 2013, ora 19.00, la Libraria Carturesti Verona pentru evenimentul de lansare a cartii FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI – Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti, scrisa de Dr. Violet Oklander si publicata de editura Herald in colectia Psihoterapia.

„FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI. Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti” este rezultatul muncii de colaborare dintre Editura Herald si Societatea de Gestalt Terapie din Romania. In cadrul acestei intalniri, invitatii vor impartasi din experienta lor bogata in terapia Gestalt, ajutandu-i pe cei prezenti sa se familiarizeze, printr-un contact direct, cu ce inseamna sa lucrezi cu copiii. Evenimentul include discutii si prezentari interactive pentru o mai buna intelegere a practicilor gestalt si pentru a descoperi cu ajutorul specialistilor invitati partea practica a cartii.

La eveniment vor fi prezenti invitatii:

Miruna Techera, psihoterapeut format in Gestalt terapie, formator si supervizor in SGTR
Lect. univ.drd. Celestina Dumitriu, psihoterapeut autonom format in Gestalt terapie
Tientan Alice Ling, psihoterapeut autonom format in Gestalt terapie, Psiholog clinician sub supervizare
Gabriela Deniz, editor Herald si psiholog

Moderator: Andreea Tincea, PR Editura Herald

Prin publicarea acestui volum, Editura Herald intareste experienta de publicare a colectiei PSIHOTERAPIA. Situate intre traditie si inovatie, cele 15 titluri publicate
– infatiseaza elementele cheie ale principalelor scoli de psihoterapie
– prezinta arta practicarii fiecarui tip de terapie in parte
– discuta in detaliu atat experienta terapeutului, cat si pe cea a pacientului

Bazate pe o viziune cuprinzatoare asupra vietii, metodele psihoterapeutice permit omului contemporan sa-si traiasca viata cu o mai mare constientizare si intelegere.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.