Mireille Mathieu canta in Romania pe 24 martie 2014

Una dintre cele mai populare cantarete de origine franceza, MIREILLE MATHIEU, va concerta pentru prima data la Bucuresti in primavara anului viitor, anunta un comunicat Vreaubilet. Intalnirea publicului cu celebra Mireille Mathieu se va concretiza pe 24 martie 2014, data la care artista va pasi pentru prima data pe scena Salii Palatului din Bucuresti alaturi de cei 26 de instrumentisti ai orchestrei sale.

Audienta va beneficia de experienta unui spectacol grandios, doua ore exceptionale de muzica live presarate cu melodiile de succes lansate pe parcursul carierei sale, precum: “Mon Credo”, “C’est Ton Nom”, “Acropolis adieu”, “Ne me quitte pas”, “Santa Maria” sau “Tous les enfants chantent avec moi”.

Pe parcursul celor 48 de ani de cariera, Mireiile Mathieu a lansat nu mai putin de 40 de albume si a vandut peste 180 de milioane de copii in intreaga lume si este detinatoare a numeroase premii importante. A sustinut concerte pe tot globul fiind ovationata la scena deschisa de milioane de spectatori, a inregistrat 1200 de melodii in 11 limbi straine si a colaborat cu mari nume ale cantecului francez si international: Charles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias, Tom Jones si multi altii.

Biletele pentru concertul Mireille Mathieu de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de cateogria de loc, dupa cum urmeaza:

VIP: 500 Ron
Categ 1: 390 Ron
Categ 2: 290 Ron
Categ 3: 250 Ron
Categ 4: 200 Ron

Acestea pot fi achizitionate de la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, Libraria Mihai Eminescu, sediul Vreau Bilet din str. Moise Nicoara nr.18, de la Sala Palatului sau online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro .

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.