Mamaia Music Awards va fi transmis live pe TVH

80 de nominalizari, 46 de artisti nominalizati, 16 categorii – acestea sunt numerele in care se vorbeste despre prima editie a galei Mamaia Music Awards. Evenimentul este transmis de TVH in direct de la Mamaia, mai exact de pe plaja Crema Beach, Vineri, pe 9 august, de la ora 21.00. Biletele se gasesc pe www.mamaiamusicawards.ro, www.eventim.ro si www.mytickets.ro, la preturile de 100 lei (Silver), 200 lei(Gold), 500 lei (VIP) si 1500 lei (SUPERVIP).

La casa de bilete de pe plaja Crema Beach Mamaia se vor mai pune in vanzare bilete la o noua categorie de pret – 50 lei.

Pe scena de pe plaja Crema Beach vor urca Trooper, Voltaj, Directia 5, Marcel Pavel, Spitalul de Urgenta, Loredana si multi altii. Alex Velea, Connect – R, Smiley, Stefan Banica Jr. si Horia Brenciu se bat pentru titlul de „Best Male” in cadrul primei editii a galei Mamaia Music Awards, iar Alexandra Stan, Lora, Andra, Ellie White si Antonia sunt nominalizatele categoriei „Best Female”. Trofeele Mamaia Music Awards 2013 vor mai recompensa „Live Band”, „Best Group”, „Best DJ”, „Best Video”, „Best Song”. „Best Mamaia Club” deseamneaza cel mai iubit club din cea mai exclusivista statiune de pe litoralul romanesc. Clubul castigator va fi votat de public, dar si de catre echipa festivalului.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.