Robert Redford este sarbatorit la TCM pe 18 august

Pe 18 august, TCM il sarbatoreste pe actorul, producatorul si regizorul Robert Redford (Charles Robert Redford Jr. pe numele complet) la implinirea a 77 de ani, si difuzeaza trei dintre cele mai bune filme ale acestuia: “Candidatul/The Candidate”, “Jeremiah Johnson” si “Un pod prea indepartat/A Bridge Too Far”.

Candidatul (The Candidate, 1972), la 19.50
Robert Redford este vedeta clasicului regizat de Michael Ritchie in 1972, despre un avocat care intra in cursa electorala fara sanse de castig si care – fiindca nu are nimic de pierdut – spune exact ceea ce gandeste.

Jeremiah Johnson (1972) la 17.40
Filmul lui Sidney Polack, plasat la jumatatea secolului al XIX-lea, il urmareste pe fostul soldat Jeremiah Johnson (Redford), care se retrage in munti pentru a se izola de civilizatie, fara sa banuiasca, insa, ca destinul are alte planuri pentru el.

Un pod prea incepartat (A Bridge Too Far, 1977), la 22.00
Robert Redford, Dirk Bogarde, James Caan, Michael Caine, Sean Connery, Gene Hackman, Anthony Hopkins si Laurence Olivier apar in aceasta superproductie a anilor ’70, despre unul dintre cele mai mari dezastre militare ale Aliatilor din al Doilea Razboi Mondial.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *