Avanpremiera In Culise: Common Lives

Teatrul In Culise prezinta in avanpremiera un spectacol despre viata, dragoste si moarte, exact asa cum se intampla pentru fiecare dintre noi: COMMON LIVES, de Theo Herghelegiu, duminica, 8 Septembrie, incepand cu ora 20.00. Rezervarile se fac la 021.320.20.59/0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro.

Vietile oamenilor sunt atat de similare si ei nici macar nu-si dau seama. Toti se cred speciali, simt ca exista o sclipire undeva in interior si la final isi dau seama ca totul, dar totul este in zadar. Bei in exces, mananci mai mult decat ai nevoie, schimbi barbatii si femeile din viata ta precum iti schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi… sau din contra, te abtii de la excese si mananci numai radacini, te culci inainte de ora 22.00, mereu cu aceeasi persoana si gata! „Esti special”. Dar la final.. nu te deosebesti cu nimic de ceilalti. Te nasti, te consumi, imbatranesti si faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi sa ramai singur, exact cum te-ai nascut.

O tragicomedie care reuseste sa starneasca in tine dorinta de a te cunoaste mai bine si de a gasi acel sens al vietii de mult timp cautat. Vei rade, chiar daca amar, si te vei regasi in nelinistile si absurdul personajelor. Dar asa e viata, absurda. Si banala.
Spectacolul se bazeaza pe un text scris de Theo Herhelegiu, regia este semnata Cristian Bajora, iar din distributie fac parte actorii Maria Popovici si Paul Alexandru. Video: Alexandru Minculescu, Tehnic: Bogdan Ionescu.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.