„Battle of the Year: The Dream Team” 3D are premiera pe 20 septembrie

InterComFilm aduce pe marile ecrane din Romania filmul muzical BATTLE OF THE YEAR: THE DREAM TEAM 3D (SUA, 2013), in regia lui Benson Lee, pe 20 septembrie. Cu personaje bine conturate si secvente vibrante de dans, actiunea filmului are loc in lumea B-boying – dansul urban cunoscut mai degraba sub numele de “breakdancing.”

Imagini de neuitat constituie cadrul in care se deruleaza povestile personale ale membrilor unei trupe de dans americane, care se lupta, insufletiti de sprijinul puternicului lor antrenor (Josh Holloway), sa-si implineasca visele, in ciuda faptului ca sunt prost intelesi de societate si chiar de familiile lor.

Aceste povesti ajung la apogeu in Franta, unde abilitatile lor sunt puse la grea incercare: finala concursului “Batalia anului”, in care se confrunta trupe din 18 state, care se lupta pentru titlul de “campioana mondiala”.

Filmul prezinta evolutii electrizante de dans si demonstratii uimitoare de forta si gratie, aratand cum a evoluat un dans de pe strazile New York-ului devenind o forma inaltatoare de arta pentru o buna parte a generatiei tinere de pe glob.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.