Fashion Matters – Hello Autumn Edition!

Fashion&Vintage Fair a pregatit la inceput de toamna o editie spectaculoasa. In week-end-ul 21 – 22 septembrie, sunteti asteptati si mai ales asteptate la Fashion Matters – Hello Autumn Edition, in Centrul Vechi, la Bound Bar&Club (strada Smardan, nr. 30), intre orele 12.00 – 19.00. Fashion Matters este locul unde, in fiecare sezon, se puncteaza trendurile designului in segmentul produselor de autor.

Cele mai noi si interesante creatii vestimentare ale tinerilor designeri romani, accesorii unicat, dar si decoratiuni realizate manual sunt vedetele acestei editii a Fashion Matters – Fashion&Vintage Fair. Printre creatorii de frumos pe care ii puteti intalni la targ sunt: One Beat Fashion, Dy Art Bijoux, Happy Bow Ties, Larisa Dragna, Leather by Laura Olaru, Bowties by Iulia Condurache, White Elephant, Eneada Bijoux, Fashion Studio by Karmen Herscovici, Principessa Atelier, Braccialetti Cruciani, Ailes, Addicted to fashion, L’armoire Desinnee, Bespoke.on la strada, Petit Boutique, Pantofi Nicolett, Briz Brizuri.

Fashion Matters nu i-a uitat nici pe cei mici si a invitat-o pe talentata Iulia Condurache cu o minunata colectie de haine si accesorii pentru copii intitulata Handmade Stuffs Kids. Un fapt inedit: la targ, sunt invitate si fashionistele care au catei. Pentru ei, Ibark vor veni cu o linie de accesorii unicat.

Fashion Matters este un eveniment interactiv, care da posibilitatea cumparatorului sa interactioneze in mod direct cu designerii prezenti si sa primeasca sfaturi de la acestia. Aici veti afla tendintele noului anotimp, culorile vedeta, croiurile care se poarta si iti poti reinventa garderoba. Originalitate, unicitate, inventivitate sunt atributele pe care Fashion Matters le promoveaza, adresate unui public creativ si original.

INTRAREA ESTE LIBERA!

FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair este organizat cu sprijinul Bound Bar&Club.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.