11-13 octombrie: International Tattoo Convention Bucharest 2013

Turbohalle organizeaza si gazduieste inca o data cel mai mare eveniment din Romania dedicat body-art-ului: International Tattoo Convention Bucharest 2013, care va avea loc in perioada 11-13 Octombrie 2013. Conventia de la Bucuresti a devenit, in patru ani de la infiintare, cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei datorita numarului de artisti internationali participanti.

Timp de trei zile, la Turbohalle, publicul general si publicul inscris pe listele artistilor va trai in lumea body-art-ului mondial. Pregatiti-va pentru un eveniment care va prezenta artisti locali si internationali, precum si concursuri de tatuaje, expozitii de arta, muzica live, vanzatori si zona comerciala cu materiale de tatuaje, body-piercing, haine sau accesorii, cat si diverse alte atractii. Tot weekend-ul participantii se pot tatua si vor experimenta atmosfera unica din lumea fascinanta a tatuajelor, arta body-piercing & body painting.

Invitati speciali la acest eveniment sunt unii dintre cei mai buni artisti tatuatori din lume. Primul dintre ei este Emilio Gonzales (Venezuela), care va fi prezent la conventie pentru un seminar ce doreste sa acopere metode de body-piercing, implanturi si body-modification. Al doilea mare artist invitat este el insusi o expozitie: “Omul Sah” Matt Gone (SUA), tatuat din cap pana in picioare in carouri alb-negre, o tabla de sah ambulanta ce cu greu se va pierde prin multimea oamenilor prezenti pe toata durata conventiei.

La cea de-a patra editie a “International Tattoo Convention” vor fi peste 50 de standuri expozitionale, peste 70 de artisti profesionisti din care 40 sunt artisti internationali din tari precum Olanda, Suedia, Irlanda, Novegia, Finlanda, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, Estonia, Rusia, Nepal, Moldova pentru a-si demonstra talentul lor grafic si tehnicile de tatuare acumulate de-a lungul carierei, luand parte la un adevarat maraton de competitii si workshop-uri.

Artistii celor mai reusite tatuaje realizate in cadrul conventiei vor fi premiati cu trofee dedicate: Best Of Day 1, 2 & 3 si Best Of Show. Artistii participanti la conventie pot fi nominalizati de purtatorii operelor lor si pentru trofeele aferente categoriilor: Best of Old School, Best Of New School, Best Of Oriental, Best of Color Tattoo, Best Black & Grey si Best Crazy.

Publicul va avea la dispozitie si accesorii specializate, produse din categoria “fashion for tattoo”, standuri de muzica si muzica live. Pretul biletului pentru fiecare zi a festivalului va fi de 10 lei, iar abonamentele pentru toate zilele vor putea fi achizitionate cu 20 lei. Biletele si abonamentele vor fi disponibile exclusiv la intrarea in incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (langa statia de metrou Pacii).

Un eveniment organizat de Asociatia Tattoo and Piercing Romania si Turbohalle.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.