Editura Herald o aduce in Romania pe autoarea Connie Miller

Creatoarea metodei de vindecare emotionala SOULDRAMA© si autoare a cartii INFOMETEAZA EGOUL, HRANESTE SUFLETUL (Editura Herald), terapeuta Connie MILLER soseste in luna septembrie la Bucuresti pentru doua intalniri speciale cu publicul: UN SEMINAR, pe 21-22 septembrie 2013, la Hotel Caro, incepand cu ora 10.00 si O LANSARE DE CARTE, pe 23 septembrie 2013, la Institutul pentru Fericire, ora 19.00.

Connie MILLER – terapeuta si formatoare de renume international, originara din SUA, autoare a cartii INFOMETEAZA EGOUL, HRANESTE SUFLETUL – este fondatorul Centrului de Consiliere Spring Lake Heights si al Institutului International de Souldrama©. Este un apreciat vorbitor si trainer, educator, psiholog transpersonal, spirit inovator si autoare de carte si articole dedicate metodei Souldrama©. Practica de peste 25 de ani psihoterapie individuala, maritala, de familie si de grup pentru adulti si copii. Pentru modelul programului de recuperare in sapte pasi a castigat premii care ii recunosc inovatia si creativitatea. Munca sa continua a inclus prezentari publice in universitati si la conferinte profesionale, ateliere de lucru in Anglia, Italia, Grecia, Portugalia, India, Indonezia, Brazilia, Olanda, Lituania, Letonia si SUA.

“SOULDRAMA© este rodul lucrului timp de mutli ani cu co-dependenta. Am proiectat aceasta metoda pentru clientii care erau „blocati” in viata. Multi dintre clientii mei aveau fie o cariera, fie o relatie de succes; ei nu erau constienti ca le puteau avea pe amandoua. Scopul principal al acestei metode este de a elibera clientii de rezistenta anterioara si de a-i ajuta sa stearga blocajele care ii impiedica sa atinga si sa traiasca scopul lor superior. De asemenea, este destinata sa ajute la transformarea ranilor pe care le-au suferit in copilarie in daruri spirituale.” Connie MILLER

LANSAREA cartii INFOMETEAZA EGOUL, HRANESTE SUFLETUL va avea loc luni, 23 septembrie, ora 19.00 la sediul unuia dintre cele mai noi spatii din Bucuresti dedicate dezvoltarii personale, Institutul pentru Fericire. Vor prezenta cartea:

Connie MILLER, autoare de carti, terapeut, formator si supervizor
Iliana SISEA, psiholog si facilitator de constelatii familiale
Gabriela DENIZ, editor Herald
Cristiana IOSIF, co-organizator eveniment.

INFOMETEAZA EGOUL, HRANESTE SUFLETUL este cel mai recent titlu publicat de autoare. Connie MILLER va folosi fondurile obtinute din drepturile de autor pentru finantarea unei burse scolare dedicate educarii de consilieri pastorali in Indonezia.

SEMINARUL are tematica “Cele sapte cai de acces ale Souldrama© spre trezirea Inteligentei Spirituale”. Cu amestecul sau unic de psihologie si spiritualitate, acest workshop experiential este conceput sa te ghideze in calatoria ta interioara catre vindecare. Teme de lucru: alegerea relatiilor potrivite, propria energizare fizica si emotionala, confruntarea cu bucuriile si provocarile unei vieti traite spiritual prin accesarea inteligentei spirituale, descoperirea darurilor unice, a talentelor si aptitudinilor pe care le aduci in aceasta viata, depasirea temerilor personale care iti impiedica progresia.

Seminarul se desfasoara contra cost. Detalii si inscrieri: iliana_sisea@yahoo.com, cristianaiosif@gmail.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.