Taste of Tina: spectacol-tribut Tina Turner

Spectacolul tribut TINA TURNER, sustinut de solista Niqi Brown, ajunge in premiera la Bucuresti. Pe 18 octombrie la Hard Rock Cafe sunteti asteptati la un show dinamic, pentru ca TASTE OF TINA e o provocare rock’n’roll, de la prima pana la ultima piesa. Veti asculta si veti dansa pe hituri emblematice precum: “Simply the Best”, “Proud Mary”, “Shake A Tail Feather”, “Private Dancer” sau “Nut-Bush”.

Niqi Brown se bucura de o reputatie excelenta si culege aprecieri oriunde prezinta reprezentatia Taste of TINA: publicatia britanica The Stage descrie showul astfel: “cel mai bun tribut Tina Turner pe care l-am vazut vreodata. Niqi Brown are o voce puternica, un fizic de care nu poti decat sa te minunezi si o prestatie live exploziva, care ar lasa-o fara replica chiar pe Tina insasi”.

Pentru spectacolul Taste of TINA programat pe 18 octombrie la Hard Rock Cafe sunt in vanzare trei categorii de bilete:

VIP – 120 lei (poster, intalnire & poza* cu artistul)
Categoria I – 80 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II – 60 lei (loc la masa, in sala)
Categoria III – 40 lei (fara loc)

De asemenea se pot achizitiona abonamente pentru seria Legends Tribute In Concert care include showurile Taste of TINA (18 octombrie) si A Vision Of QUEEN (15 noiembrie):

Abonamente (Taste of TINA & A Vision of QUEEN):
VIP – 250 lei (poster, intalnire & poza* cu artistul)
Categoria I – 150 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II – 120 lei (loc la masa, in sala)
Categoria III – 70 lei (fara loc)

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.