Garantat 100% revine la TV pe 6 octombrie

Noul sezon Garantat 100% incepe duminica, 6 octombrie, de la ora 23.15, la TVR 1, TVR HD si TVR+, cand Catalin Stefanescu va sta de vorba cu actorul Marius Manole. Invitatul primei editii Garantat 100% din aceasta toamna vorbeste despre lumea fascinanta a teatrului, dar si despre ceea ce nu se vede, adica despre viata unui actor, dincolo de cortina. Artistul s-a nascut la Iasi, pe 4 octombrie 1978 si activeaza, din 2002, la Teatrul National Bucuresti.

„Incepem noul sezon al emisiunii Garantat 100% cu un invitat care, speram, ii va bucura pe multi dintre cei care ne urmaresc – actorul Marius Manole.
Acest sezon marcheaza implinirea a 15 ani de cand exista emisiunea Garantat 100%. In loc sa vorbim despre noi, cel mai corect e sa le multumim celor care ne sunt alaturi, celor care au incredere in noi si urmaresc ceea ce facem, invitatilor care ne-au calcat pragul, dar si partenerilor nostri, care sustin cu generozitate, in vremuri foarte dificile, o emisune culturala.
Sunt doar primii 15 ani din istoria acestei emisiuni. Iar de acum incolo o sa facem, cu aceeasi credinta, ceea ce am facut si pana acum. Adica o sa exprimam felul nostru de a intelege ideea de televiziune publica”
, declara Catalin Stefanescu, moderatorul si realizatorul emisiunii Garantat 100% de la TVR.

Discutia incepe de la o marturisire a actorului: „As desfiinta teatrele. Pentru ca ele au trupe formate dinainte de 1989 si adapostesc in general niste oameni care nu mai au de mult cautari si care ar trebui cumva sa lase loc celor pentru care teatrul inseamna uneori mai mult decat viata. Si as mai schimba ceva. Regizorii sunt obisnuiti sa puna piese indiferent de calitatea lor. Eu as intruni un consiliu care sa ia pulsul spectacolului in diverse stadii de lucru, si daca se constata ca nu merita investiti banii, as sista productia.” (Marius Manole).

In ce masura conteaza sau nu ce se spune despre felul in care iti faci meseria, daca publicul este prost sau destept, daca publicul poate fi pacalit, cum simte actorul maladiile profesionale sunt subiecte pe care Catalin Stefanescu le abordeaza in discutia cu actorul Teatrului National din Bucuresti.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.