Petre Geambasu si Doina Spataru se reunesc pe 29 octombrie

Gala Aniversara Petre Geambasu incununeaza 50 de ani de activitate artistica, in cadrul unui spectacol de inalta tinuta, care va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului. Aceasta poveste de succes a fost scrisa de Petre Geambasu avand alaturi de el un al nume apreciat si respectat al scenei romanesti: doamna Doina Spataru.

Despre destinul artistic comun solista vorbeste cu vibranta emotie: “de exact 34 de ani am impartim scena cu tot ce inseamna ea: munca, emotii, satisfactii, bucurii”. Sunt ani care au trecut, cu bune si rele si au insemnat “concerte si contracte minunate, acasa, printre spectatorii nostri pe care ii respectam si care prin aplauzele lor ne mentin si ne umplu inima de bucurii; ca si in afara tarii, peste mari si tari, printre oameni incantati ca venim din Romania, care la randul lor ne sustin prin aplauze.”

In seara zilei de 29 octombrie alaturi de Petre Geambasu va fi pe scena ca de fiecare data in ultimii 34 de ani si Doina Spataru. Cei doi vor evoca amintiri, cu piese din perioada timpurie a duetului, precum “Nu am uitat” sau “El Lute” – chiar prima piesa interpretata in formula de duet, in 1979. Tranzitia catre perioada contemporana va fi realizata prin intermediul unui segment al spectacolului pe parcusul caruia Doina Spataru va fi alaturi de solistele Orchestrei Petre Geambasu Show Band”, Anca Turcasiu, precum si Marcela Scripcaru si Elena Niciu.

Nume simbol al generatiei de aur a muzicii usoare romanesti, PETRE GEAMBASU va oferi publicului, alaturi de orchestra care ii poarta numele, un eveniment pe masura ocaziei jubiliare: “Pregatim un spectacol de elita, complex si impozant, care va dura mai bine de doua ore, cu orchestra ce a pregatit un repertoriu deosebit si cu invitati speciali: Paula Seling si Calin Geambasu”, spune artistul.

Pentru spectacolul aniversar din 29 octombrie de la Sala Palatului s-au pus in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 120 lei
Categoria 2 – 100 lei
Categoria 3 – 80 lei
Categoria 4 – 60 lei
Categoria 5 – 40 lei

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro si www.blt.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *