Ramona Badescu petrece “Duminica in familie”

Venita din Italia pentru a se alatura echipei TVR, Ramona Badescu se pregateste pentru prima intalnire cu telespectatorii Duminicii in familie. Pe 13 octombrie, de la ora 16.00, vedeta da startul emisiunii pe care o va modera din aceasta toamna la TVR 1 si care va fi un motiv in plus pentru telespectatori de a-si petrece timpul cu cei dragi, in cel mai placut mod. Duminica in familie va putea fi urmarita si online, pe platforma web a Televiziunii Romane, TVR+.

Proiectul Naguale deschide show-ul de duminica aceasta cu cel mai recent single, „Mirame”, iar Ansamblul „Colelia” din Valcele, Olt, sub indrumarea coregrafului Nichita Dragomira, aduce unul dintre cele mai apreciate dansuri romanesti, cel al calusarilor, in platoul emisiunii. Un alt moment coregrafic, dar si de percutie, va fi cel al trupei Superchill.

Tot in sfera artistica se inscrie si prezenta la Duminica in familie a lui Madalin Voicu, reprezentant al unei familii de artisti. Intalnirea este un prilej pentru invitat de a rememora personalitatea tatalui sau, maestrul Ion Voicu, aceasta fiind invocata si prin amintirile Mariei Magdalena Voicu, sotia regretatului muzician. Telespectatorii afla mai multe despre inaintasii de vita nobila ai lui Madalin Voicu, dar si despre pasiunea lui pentru rock.

Claudiu Bleont a pregatit, pentru prima editie a Duminicii in familie, un moment comic, dar si un horoscop special. In platoul emisiunii de la TVR 1 vine si Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision in acest an, care isi lanseaza videoclipul celui mai nou single, “Painful Love”.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, dar nici povestile de viata care impresioneaza si inspira.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.