Fundatia Calea Victoriei pregateste atelierele toamnei pentru copii

Toamna aceasta, Fundatia Calea Victoriei se aventureaza intr-o calatorie fantastica, la care toti copiii sunt chemati sa participe. De-a lungul expeditiei imaginare, vor descoperi personaje de poveste, vor face primii pasi in actorie, vor construi case pline de culoare si vor invata, prin joc, desen si cantec, sa vorbeasca limba engleza.

Din 26 octombrie, Fundatia va propune Atelierul de Arhitectura pentru copii. Case cu povesti (7-12 ani), cu Oana Popescu, un curs cu totul inedit, care imbina desenul, colajul si arhitectura astfel incat sa cultive imaginatia si creativitatea copiilor.

Tot din 26 Octombrie, Meda Popea ii astepta pe cei mici la Cursul de Engleza pentru copii (5-7 ani), unde vor studia cu placere aceasta limba straina, prin joc, desen, povesti si cantece.

In 9 Noiembrie se vor face Primii pasi in Actorie. Atelier pentru copii (4-6 ani), alaturi de carismatica actrita Smaranda Caragea. Atelierul este gandit ca un curs de initiere in teatru pentru prescolari, care sa “puna la lucru” naturaletea si bucuria de joc a celor mici.

In final, din 16 noiembrie, la atelierul Descopera personajele de poveste prin Teatru (7-12 ani), actrita Marcela Andrei ii va indruma pe copii spre minunata lume a cartilor si a povestilor. Obiectivul principal al acestui curs este dezvoltarea interesului pentru lectura, cu ajutorul exercitiilor preluate din arta actorului si adaptate pentru copii.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul pentru copii www.scoaladeartesimaniere.ro sau puteti suna la mobil 0723 167 892 si telefon fix 021-321.30.22.

Inscrieri si informatii la CONTACT@VICTORIEI.RO.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.