Obituary canta la Rockstadt Extreme Fest 2014

Trupa americana OBITUARY, care a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor ’80, este cea mai recenta confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2014. Atmosfera macabra, riff-urile clasice, abordarea ritmica primordiala si desigur, growl-ul lui John Tardy sunt elementele cheie ale unui recital care va sintetiza pe scena de la Rasnov esenta death metalului, anunta un comunicat al organizatorilor.

Cu peste 30 de ani de cariera, opt albume full length, doua DVD-uri si nenumarate turnee in spate, OBITUARY isi pastreaza statutul de reprezentant de marca al curentului death metal. Albumul “Cause Of Death,” lansat in 1990 este piatra de hotar a discografiei formatiei si un material care va ramane in antologia genului death metal.

OBITUARY ajunge la Rasnov in urmatoarea formula:

John Tardy- voce
Trevor Peres- chitara
Kenny Andrews – chitara
Terry Butler- bass
Donald Tardy – tobe

Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elenaa scenei black metal, sunt si ele deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Pana in acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia).

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:

9 septembrie 2013 – 31 decembrie 2013: 100 lei
1 ianuarie 2014 – 13 iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc la Hard Rock Cafe, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.