Joseph Lee Jackson prezinta A Vision of Queen pe 15 noiembrie

Iarna vine cu o avalansa de hituri QUEEN si cu un show electrizant pe scena de la Hard Rock Cafe: spectacolul tribut “A Vision Of QUEEN” va inseamna un regal de hituri Queen, prezentate live de cel mai bine cotat artist tribut Freddy Mercury, alaturi de trupa sa de acompaniament. „We Are The Champions”, „Somebody To Love”, „I Want To Break Free” sau „A Kind Of Magic” sunt doar cateva dintre piesele foarte iubite care vor fi interpretate live, pe 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe.

Cu peste un deceniu de experienta, Joseph Lee Jackson este apreciat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.

Joseph Lee este apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

Pentru A Vision Of QUEEN sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

VIP – 150 lei (poster, intalnire & poza cu artistul) 
Categoria I – 90 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II – 70 lei (loc la masa, in sala)
Categoria III – 50 lei  (fara loc)

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

Biletele la preturi promotionale se gasesc la Hard Rock Cafe, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.