Kilipirim de toamna revine pe 30 octombrie

O noua editie a targului de carte cu discount KILIPIRIM va avea loc in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, anunta un comunicat Headsome Communication. KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint Junior, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut, Noi Media Print sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practica reduceri substantiale de preturi: cele mai noi titluri pot fi cumparate cu un discount de 10%, iar titlurile mai vechi din oferta ajung la reduceri de pana la 70%.

„Ma bucur ca, intr-o perioada atat de dificla pentru piata de carte autohtona, in care s-au inchis librarii, iar o serie de edituri au intrat in insolventa, proiectul KILIPIRIM reuseste sa continue. Nu e simplu nici pentru noi, insa ne bucuram de increderea editorilor, impreuna cu care am construit acest proiect, si de interesul cititorilor, carora le multumim. Sper ca evenimentul nostru sa ramana ani buni la rand de-acum incolo o optiune pentru cititorul bucurestean, cel mai central eveniment din capitala in cadrul caruia cartile se vand la cele mai prietenoase preturi.” (Louisa Udrescu Bangale, organizator)

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta, toate aflate sub motto-ul ‘vintage / oldies, but goldies’. Simplitatea, eleganta, exprimarea corecta, lectura in familie sunt doar cateva din temele abordate.

La etajul Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare ‘A Noua Dimensiune’, vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

Lansat in 2005 si ajuns la cel de al VIII-lea an de existenta, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din capitala. Nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul celor 15 editii, peste 250.000 de vizitatori.

Share

One thought on “Kilipirim de toamna revine pe 30 octombrie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.