Fabula Rasa canta la ArCuB pe 12 noiembrie

Institutul Maghiar din Bucuresti, in parteneriat cu ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti, organizeaza marti, 12 noiembrie, ora 20.00, un concert world music sustinut de formatia Fabula Rasa si Szirtes Edina Mókus, din Ungaria, la Sala ArCuB (Str. Batiste Nr. 14).

Formatia a luat fiinta in 2006 la initiativa violonistei Szirtes Edina „Mókus”. Prima lor prezenta pe scena, la Festivalul Fringe din Budapesta, le-a adus un premiu special din partea specialistilor. Imediat dupa aceasta distinctie, au fost selectionati in primii 15 la „Songwriter Competition” din Statele Unite ale Americii, in categoria world music. Editia din anul 2008 a Festivalului Fringe le-a adus inca un premiu special si un contract de disc Sony. Acest disc a devenit albumul anului 2010, obtinand premiul Fonogram. Trupa a concertat la numeroase festivaluri si institutii culturale.

Muzica eclectica a grupului se inspira din ritmurile si liniile melodice incitante ale folclorului popoarelor vecine, imbinand elemente de muzica clasica, jazz si muzica populara cu elemente ale muzicii electronice moderne.

Membrii formatiei (Edina Szirtes, Mókus – voce, vioara; Guszti Balogh – voce; Balázs Cserta – instrumente de suflat; Kornél Varga – chitara; Gábor Földes – bas; Ákos Kertész – tobe, percutie) au editat trei discuri si lucreaza in prezent la cel de-al patrulea.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste Nr. 14), online pe bilete.arcub.ro si www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio (semnalizate Bilete.ro) si in Magazinele Germanos.

Pret: 35,00 lei (Categoria I) si de 26,50 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de bilete ArCuB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 15,90 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *