„Cutia cu maimute” a aparut la Polirom

Cel mai nou volum semnat de Rasvan Popescu, „Cutia cu maimute. Jurnal”, aparut in colectia „Ego-grafii” a Editurii Polirom, si in editie digitala, este disponibil din aceasta saptamina in toate librariile din tara. Alcatuit din insemnari, comentarii, reflectii ordonate cronologic pe marginea evenimentelor din viata politica romaneasca si din viata personala, „Cutia cu maimute” este jurnalul inedit al agitatilor ani 2010-2013.

Rememorare si consemnare, confesiune si analiza, fragmentele se integreaza intr-un ansamblu coerent, o imagine caleidoscopica a Romaniei ultimilor ani si a unui destin individual pe care incercarile nu l-au ocolit. Tema se reliefeaza limpede: teama de irosire intr-o societate care, orice ar face, nu poate iesi din marasm.

Rasvan Popescu (n. 31 mai 1962) este jurnalist, scenarist de film si scriitor.Volume publicate: Subomul (povestiri, 1991), Omul cu cioc si gheare (1994), Prea tirziu (1996), Razboi in bucatarie (1998), Purtatorul de cuvint (jurnal, 2002), Femeia visurilor (2004), Niste ciori vopsite‑n rosu (publicistica, 2006).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.