Din 4 noiembrie, la TVR 1 avem „Distilat de comedie”

Distractis Show revine la TVR 1 si pe tvrplus.ro de luni, 4 noiembrie, ora 21.00, cu noul serial – „Distilat de comedie”, care combina umorul inteligent de replici cu umorul de situatie si cu parodiile muzicale scurte. Membrii grupului Distractis exploateaza in fiecare luni, in cheie comica, zacamintele cotidiene de umor pentru a ajunge la temele majore ale prostiei universale.

Din echipa Distractis fac parte Ioan Gyuri Pascu, Cristi Gretcu, Doru Antonesi, Doru Parcalabu, Catalin Mireuta, Florin Constantin, Silviu Petcu, Valentin Gora, Dan Radulescu, Simona Stoicescu, Ella Prodan, Ilona Brezoianu si Eduard Carlan.

Cristi Gretcu este moderatorul noului show, iar actiunea se petrece, de cele mai multe ori, intr-o pivnita. Fiecare editie va cuprinde monologul moderatorului, comentat de specialistii Hasmatuchi, Haseganu si Hasureanu, o scenata de fictiune – intamplari de zi cu zi sau noapte cu noapte, tratate intr-o cheie fictiva, dar si prezenta unui invitat muzical – la prima editie, invitati sunt membrii trupei Iris. Un alt invitat, ales din underground-ul de club al umorului (nu membru Distractis) va sustine, tot la fiecare editie, un moment de stand-up comedy la rubrica Hai stand-up, stand-up!. Iar dosarul emisiunii La tranta cu enigmele va rezolva in cheie comica o intamplare enigmatica si misterioasa printr-un minidocumentar cu reconstituiri si testimonial.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.