Maraton teatral la CCUNB

Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu, din str. 11 Iunie nr. 41, va invita la un maraton teatral la sfarsit de saptamana. Miercuri 13 noiembrie, ora 19.00, sunteti asteptati la spectacolul “Familia Tot” de Örkeny István, recent intors dintr-un turneu unanim apreciat la Teatrul Katona Joszef din Budapesta.

Apoi, joi 14 noiembrie, ora 19.00, se va juca spectacolul “Scene din viata insectelor” dupa Čapek, spectacol prezent anul acesta la categoria Creatori si Teatre in Spectacol a Festivalului National de Teatru.

Maratonul se inchide vineri 15 noiembrie, ora 19.00, cu “Furtuna” de Shakespeare, o comedie a paradoxului in care patru actori interpreteaza 15 personaje intr-un spectacol de o ora si treizeci de minute, fara pauza.

Toate cele trei spectacole sunt jucate de vedete ale tinerei generatii de actori din Romania: George Costin, Sorin Miron, Nicoleta Hancu, Adrian Nicolae, Ioana Barbu, Alexandru Ion si Alexandra Fasola. Scenografia: Adriana Grand. Directia de scena: Victor Ioan Frunza

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.