Sebastian Roché este al doilea nume anuntat la EECC 2014, dupa Jason Momoa

Sebastian Roché, actorul care a interpretat rolul lui Balthazar in serialul de televiziune „Supernatural” va participa la cea de-a doua editie a evenimentului East European Comic Con (EECC), care se va desfasura la Bucuresti in perioada 9-11 Mai 2014. Celalalt actor anuntat pana acum este Jason Momoa, interpretul rolului Khal Drogo din serialul de televiziune „Game of Thrones”.

Pe langa rolul lui Balthazar din serialul de succes „Supernatural”, actorul francez a jucat in productia cinematografica „Beowulf” alaturi de Anthony Hopkins, John Malkovich si Angelina Jolie. De asemenea, Sebastian Roché s-a facut remarcat in serialele de televiziune si filme precum „Law & Order”, „The Vampire Diaries”, „Criminal Minds”, „General Hospital”, „Fringe”, „The Mentalist”, „24”, „The Unit”, „Charmed”, „CSI”, „Alias”, „Touching Evil”, „New York Undercover”, „Sex and the City”, „The Crossing”, „Happy Tears”. in momentul de fata, Roché interpreteaza rolul lui Mikael in serialul de televiziune „The Originals”.

Sebastian Roché va participa in calitate de invitat de onoare alaturi de alti artisti la Panels, in cadrul carora vor avea loc sesiuni de intrebari si raspunsuri intre actor si fanii acestuia. De asemenea, in cadrul evenimentului EECC 2014 vor exista, separat, si sesiuni de autografe si fotografii cu Sebastian Roché.

A doua editie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, Bucuresti, in perioada 9 – 11 Mai 2014. Biletele pentru EECC 2014 se pot achizitiona de pe Myticket.ro si din magazinele Diverta din tara.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.