A 20-a editie a Gaudeamus se deschide pe 20 noiembrie

Editia cu numarul 20 a Targului International GAUDEAMUS – Carte de invatatura, eveniment initiat si organizat de Radio Romania, se va desfasura in perioada 20 – 24 noiembrie 2013 in Pavilionul Central Romexpo. Deschiderea oficiala a acestei editii va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12.00.

Invitatul de onoare al Targului International GAUDEAMUS este in acest an Grupul tarilor nordice reprezentat de Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia si Suedia, tari carora le-a revenit si misiunea de a desemna Presedintele de onoare al editiei: E. S. domnul Anders Bengtcén, Ambasadorul Suediei la Bucuresti.

Cel mai longeviv si mai dinamic targ de carte din Romania revine cu o oferta de exceptie, respectand traditia celor 19 ani de existenta in care a ramas fidel publicului sau. Si in acest an, GAUDEAMUS va asteapta cu sute de mii de titluri de pe piata romaneasca si internationala, cu un program dens de evenimente si cu alte surprize pe care sunteti invitati sa le descoperiti la fata locului.

Programul de vizitare al targului este urmatorul:
miercuri – vineri, intre orele 11.00 si 20.00
sambata si duminica, intre orele 10.00 si 20.00

Accesul publicului in incinta se va face pe baza biletelor de intrare, in valoare de 5 lei, a abonamentelor valabile pe toata perioada manifestarii (10 lei), sau gratuit, pentru urmatoarele categorii de vizitatori: copii cu varste sub 7 ani, elevi, studenti, cadre didactice, profesionisti din aria editorial-educationala, jurnalisti, pensionari, persoane cu dizabilitati.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *