Balet pe gheata la Sala Palatului: Lacul Lebedelor

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg – nestemata din patrimoniul cultural al Rusiei si singurul balet profesionist pe gheata din lume – ajunge la Sala Palatului din Bucuresti pentru un spectacol feeric, cu reprezentatia LACUL LEBEDELOR, pe data de 18 ianuarie 2014, la ora 19.00.

Productia LACUL LEBEDELOR este pusa in scena de coregraful artist emerit al Rusiei Konstantin Rassadin, iar in ultimii 5 ani a fost prezentata pe cele mai prestigioase scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda, Serbia, Slovenia, Turcia, Elvetia, Columbia si Argentina.

Spectacolul pus in scena de Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg este singurul din lume in care baletul clasic se imbina cu feeria spectacolului pe gheata. Baletul pe gheata din Sankt Petersburg aduce in fata publicului transpunerea fidela pe luciul scenei-pationoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume si balerini pregatiti in renumitele scoli de balet clasic din Rusia. Pentru acest spectacol, scena Salii Palatului va fi acoperita cu 2500 de kg de gheata naturala.

In decursul timpului corpul de balet a fost completat de figuri proeminente ale lumii patinajului artistic: perechea Ludmila Beloussova si Oleg Protopopov – ce au in palmares titluri europene, mondiale si olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial si european, Ludmila Smirnova – laureata la numeroase campionate olimpice, mondiale si europene sunt doar cativa dintre cei care, de-a lungul anilor, au dat stralucire spectacolelor Baletului pe Gheata din Snkt Petersburg. In prezent, nu mai putin de 20 de balerini din cadrul ansamblului detin titlul de Maestru Al Sporturilor in Rusia, pentru victoriile reputate in competitii nationale si internationale de patinaj artistic.

Pentru LACUL LEBEDELOR pe gheata sunt disponibile sase categorii de bilete:

Categoria 1 – 350 lei
Categoria 2 – 300 lei
Categoria 3 – 250 lei
Categoria 4 – 200 lei
Categoria 5 – 150 lei
Categoria 6 – 100 lei

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.