Au inceput pregatirile pentru AFF 2014

Recent incheiata editie a Festivalului international de film de la Sibiu a fost declarata unanim ca fiind cea mai reusita de pana acum. In cifre, succesul Festivalului s-a masurat in zeci de premiere internationale si nationale, sute de ore de proiectie si zeci de mii de spectatori. In perioada imediat urmatoare, Festivalul va calatori prin toata tara, sustinand programe “Best of Astra Film Sibiu 2013” la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi – intr-o prima etapa, iar apoi si in alte localitati din tara.

Festivalul a suscitat un mare interes si in randul profesionistilor cinematografiei documentare internationale, prezenti la Sibiu. Intalnirea Festivalurilor internationale de film, desfasurata in cadrul Astra Film Festival Sibiu, a fost un excelent prilej de a elabora proiecte comune cu festivaluri din Europa, Statele Unite si Africa de Sud, proiecte care se vor materializa in programul oficial al Astra Film Sibiu 2014.

“Pregatirea urmatorului festival incepe inca din seara decernarii premiilor, ba chiar mai devreme, in timpul Festivalului, cand intalnirile si discutiile contureaza deja programele anului viitor” – a declarat Dumitru Budrala, director-fondator al Astra Film Sibiu.

Asadar, urmatoarea editie a Festivalului, care va avea loc intre 13 si 19 octombrie 2014, a pornit la drum. Primele inscrieri au sosit deja pe adresa Astra Film. in lumea internationala a cinematografului documentar se vorbeste in continuare despre festivalul din acest an si se asteapta cu interes Astra Film Festival Sibiu 2014.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.