Conferinta Dan Puric: „Suflet romanesc”

Dan Puric, exemplara constiinta a societatii civile, cunoscut actor si regizor, va prezenta publicului bucurestean marti, 17 decembrie 2013, ora 19.00, la Ateneul Roman, conferinta “Suflet Romanesc”, care continua seria evenimentelor prezentate de maestru la Ateneu, in organizarea Fundatiei ART PRODUCTION.

“Exista in sufletul acestui neam o timiditate in fata lumii. Si cum lumea de astazi e aroganta, obraznica si ingamfata, ai sentimentul ca in intimitatea lui, sufletului romanesc ii e rusine sa participle la ea. Dar asta nu dintr-o resenmnare, ci dintr-un fel de “zare interioara” care spune ca vesnicia nu poate fi atinsa de istorie.” Dan Puric

Dupa conferinta va avea loc lansarea cartii “Suflet Romanesc” de Dan Puric si a DVD-Box-ului „Conferinte Dan Puric la Ateneul Roman” – EDITIE SPECIALA.

Biletele se gasesc la Ateneul Roman (tel. 021/315.68.75) si in reteaua Eventim la: Sala Palatului (tel. 021/315.73.72), magazinele Germanos, Vodafone, Orange Shop, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.