Medeea Marinescu deschide concertul Madrigal de Craciun

Pe 15 decembrie la Ateneul Roman, universul magic al sarbatorilor de iarna isi va deschide portile in acorduri de pian si soapte de poveste: actrita MEDEEA MARINESCU va pune in scena un emotionant moment introductiv pentru concertul de Craciun al Corului National de Camera MADRIGAL.

In acest demers artistic de o mare sensibilitate si caldura sufleteasca Medeea Marinescu va avea alaturi un grup de copii ce isi descopera si cultiva talentul pentru arta interpretarii corale in cadrul proiectului CANTUS MUNDI, dezvoltat prin Asociatia Corului Madrigal.

Pentru evenimentul din 15 decembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:
Categoria VIP – 200 lei
Categoria 1 – 150 lei

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Colindele Madrigalului vor mai ajunge in aceasta iarna la Iasi (Opera Romana) pe 9 decembrie si la Brasov (sala Reduta), pe 13 decembrie. Pentru spectacolele din tara, biletele sunt disponibile la casa de bilete a salii de spectacol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.