Cristian Pomohaci completeaza concertul Divna

Momentul Nasterii Domnului va fi celebrat prin cristaline cantari pe scena Ateneului Roman in seara de 24 decembrie, de la ora 18.00, de catre DIVNA & Corul Melodi. Programul serii va fi completat de un recital oferit de Cristian Pomohaci, actualmente preot paroh la Mosuni-Veta, in judetul Mures.

Cristian Pomohaci s-a remarcat inca din adolescenta prin talentul artistic, timbrul deosebit si carisma personala. Debutul tanarului interpret a avut loc in zona folclorului autentic, insa vocatia i-a purtat pasii spre cantarile religioase, care i-au pus in valoare talentul si sensibilitatea. Spre cultivarea talentului vocal a frecventat cursurile sectiei de bizantinologie a Conservatorul de Muzica Ciprian Porumbescu, iar urmand chemarea Domnului, Cristian Pomohaci a absolvit facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti. Pe 24 decembrie va incalzi inimile celor prezenti la Ateneul Roman cu pricesne si cantari religioase pline de har, smerenie si sinceritate.

Inegalabila DIVNA, adevarat simbol si ambasador cultural al Serbiei, aduce etericele sale interpretari ale cantarilor ortodoxe bizantine pe scena Ateneului Roman, intr-un concert extraordinar dedicat celebrarii bucuriei Nasterii Domnului. Asemenea glasului unui inger din inaltul cerului, vocea DIVNEI va trece dincolo de timp si spatiu pentru a atinge si inalta sufletele prin iubire, intr-un eveniment de o profunda serenitate si semnificatie spirituala, programat chiar in sfanta seara de Ajun, incepand cu ora 18.00.

Alaturi de corul MELODI, pe care l-a fondat in 1991 si care va fi prezent, ca invitat special in cadrul concertului din 24 decembrie, DIVNA a sustinut reprezentatii si a fost aclamata la scena deschisa, in lumea intreaga.

DIVNA LJUBOJEVIĆ si-a inceput pregatire in domeniul muzical la manastirea Vavedenje din Belgrad, la varsta de 10 ani si a mostenit dragostea pentru muzica sacra bizantina de la calugaritele de origine rusa, care si-au dedicat viata conservarii acestei traditii culturale. Supranumita si vocea ingerilor, DIVNA este un simbol al Serbiei, tara in care a cunoscut consacrarea in postura de solist, dirijor si pedagog, iar ca soprana este apreciata la nivel mondial.
 
Pentru concertul din 24 decembrie se gasesc urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 250 lei
Categoria 2 – 200 lei

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.