“Noir”: expozitie de pictura Daniela Zbarcea

DanaArtGallery va invita sa vizitati expozitia NOIR a artistei Daniela Zbarcea, in spatiul Galeriei Odeon, Calea Victoriei nr. 40 – 42, in perioada 1 decembrie 2013 – 7 ianuarie 2014. Vernisajul va avea loc marti, 3 decembrie 2013, ora 18.30, prezentat de Ana Maria Maciuca. Muzica live va fi asigurata de Valentin Luca.

Tema expozitiei Noir se reflecta in compozitiile muzicale actuale ale lui Valentin Luca. Se creeaza astfel un cadru sonor ce rezoneaza cu peisajele prezentate, imaginea si sunetul avand aceeasi sursa.

“Lucrarile din expozitia Noir ne introduc in intimitatea universului plastic al artistei. Pentru ca arta Danielei Zbarcea este o arta a marilor nelinisti spirituale. O arta a meditatiei dominata de un nobil optimism al creatiei. O arta straina imobilismului, creata intr-un climat de efervescenta, specific vocatiei artistice. Fiecare noua expozitie a Danielei Zbarcea a consemnat o etapa caracteristica unei pasionate stradanii de autodefinire, o emulatie fata de sine insasi. Mai exact spus, de precizare si nuantare a atributelor unei personalitati care de la inceput s-a afirmat distincta, cutezatoare, mereu surprinzatoare.” (Ana Maria Maciuca – critic de arta)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *