Program si reguli de acces pentru concertul Dire Straits

A mai ramas doar o zi pana cand publicul roman va fi fermecat de spledoarea hiturilor Dire Straits. Pe 1 decembrie, la Sala Palatului, trupa the Straits va sustine un recital extraordinar, care va include piese memorabile, cu o mare incarcatura emotionala, precum “Sultans of Swing”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Spectacolul va incepe la ora 20.00, accesul publicului fiind posibil incepand cu ora 19.00 cand se vor deschide portile Salii Palatului.
Pentru o buna desfasurare a evenimentului, organizatorii aduc la cunostinta urmatoarele reguli si recomandari: este strict interzis accesul in locatie cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detasabil) si cu aparatura de inregistrare audio-video, cu mancare si bautura din exterior, cu recipiente de plastic sau de sticla, cu obiecte contondente care ar putea pune in pericol siguranta celor din jur (cutite, bricege), cu arme, cu droguri si alte substante interzise.

Odata intrati in zona de concert, spectatorii nu mai pot sa paraseasca locatia si sa revina la concert decat daca isi procura un alt bilet. Biletul asigura accesul o singura data in zona de eveniment, pana la finalul spectacolului.

Biletele la categoria VIP și la categoria a IV-a sunt aproape epuizate. Biletele ramase disponibile se gasesc la preturile de 345, 240, 155, 105 si 65, in functie de categorie, prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Germanos, Vodafone și Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.