Vlad Paunescu de la Castel Film vine la Nocturne

“Eu nu m-am considerat niciodata un om de afaceri. Mi-as dori sa cred ca am ramas un cineast”. Asa isi incepe prezentarea directorul si fondatorul Castel Film, Vlad Paunescu, invitat de Marina Constantinescu la emisiunea Nocturne, care poate fi vazuta in aceasta seara de la ora 00.00 la TVR 1, TVR HD, dar si online pe tvrplus.ro.

Povestea Castel Film a inceput dupa 1989. “Castel Film este un studio care a pornit de la zero. Era o mlastina acolo. Am cumparat din Italia un echipament ingrozitor de vechi. Azi, studioul are multe platouri de filmare, multe decoruri etc”, povesteste Vlad Paunescu.
 
Invitatul Marinei Constantinescu isi mai aduce aminte cu placere de studentie, chiar daca a fost exmatriculat in timpul ei: “Am fost exmatriculat trei zile din facultate pentru ca m-au prins in sala de montaj noaptea”. Iar la liceu, a fost mai mult decat atat: “in liceu, spre deosebire de studentie, nu mi-am respectat profesorii. I-am urat. Am ramas doi ani repetent, la latina si la geografie”, mai povesteste Vlad Paunescu.
 
Despre relatia cineastului cu regizorul Lucian Pintilie, despre filme si productia de filme, aflati in Nocturnele din aceasta seara, de la ora 00.00, de la TVR 1, TVR HD si TVR+.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *