Theresa Krugl si Thomas Weinhappel iau parte la Craciunul Vienez

Soprana Theresa Krugl si baritonul Thomas Weinhappel vor evolua pentru prima data pe scena Salii Palatului alaturi de celebrul dirijor Russell McGregor si de membrii orchestrei Johann Strauss Ensemble in cadrul spectacolului Craciun Vienez, care va avea loc pe 21 decembrie, cu incepere de la ora 19.30.

La numai 22 de ani, soprana Theresa Krugl, este cunoscuta si apreciata pentru tehnica vocala exceptionala si energia pozitiva pe care o transmite cu usurinta publicului spectator, iar baritonul Thomas Weinhappel, absolvent „magna cum laude” al Conservatorului de Opera din Viena si fost membru al celebrului grup coral „Vienna Boys Choir”, detine un talent muzical aparte puternic evidentiat in numeroase roluri interpretate in filme si piese de opera jucate pe marile scene din Elvetia si Viena.

Editia speciala a concertului Craciun Vienez din acest an, reprezinta o incursiune in lumea celor mai faimosi compozitori ai lumii, precum Strauss, Lehar, Beethoven, Haydn, Mozart si Schubert, dar va include si celebrele teme de Craciun ale lui Johann Sebastian Bach precum si colinde interpretate in engleza, germana sau romana.

Biletele pentru acest spectacol de traditie pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Teatrul Elisabeta, Teatrul National Bucuresti, stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center (etaj 2) si online prin www.vreaubilet.ro, www.bilet.ro, www.ticketnet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro sau in oficiile Postei Romane si in magazinele INMEDIO, Germanos semnalizate Bilete.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel:
VIP-260 lei, Cat.1-210 lei, Cat.2-160 lei, Cat.3-110 lei, Cat.4-70 lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.