„Spargatorul de nuci” va fi pus in scena intr-un mod inedit

Teatrul Ion Creanga si Casa de Balet au pregatit, cu ocazia sarbatorilor de iarna, un proiect special pentru copii si adulti. Astfel, la Sala Rapsodia, pe 14 si 15 decembrie, cu incepere de la ora 11.00, publicul este invitat sa descopere, prin intermediul unui spectacol de balet, o frumoasa interpretare a basmului „Spargatorul de nuci”. Binecunoscuta poveste scrisa de E.T.A. Hoffmann, in versiunea celebrului autor Alexandre Dumas, devine o productie artistica unica si complexa, ce reuneste pe scena atat profesionisti in domeniu, cat si elevi ai Casei de Balet.

Coregrafia este semnata de Catalina Tudor si Carmen Ene, iar printre invitatii speciali ai evenimentului se numara si prim-solisti ai Operei Nationale Bucuresti.

„Noi colaboram cu Teatrul Ion Creanga de cativa ani, insa este pentru prima data cand punem in scena un astfel de spectacol, deschis publicului larg. Este o premiera pentru noi, dar si pentru teatru. Din cate stiu eu, pana acum, nu s-a mai montat o reprezentatie de balet la Teatrul Ion Creanga, este un alt gen de spectacol, dar care speram sa placa publicului.” declara Sorin Tudor, manager Casa de Balet. Publicul traditional de teatru, admiratori ai baletului clasic, toti iubitorii artelor frumoase sunt asteptati la un spectacol magic.

Biletele s-au pus deja in vanzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creanga, de pe str. Lipscani nr. 53, si la sediul Casei de Balet, din Calea Dorobanti, nr. 127.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.